SUSUZ 99/3 TERTİP ASKERLERİN EĞLENCESİNDE BULUŞTU.

Susuz Belediyesi  99/3 tertip askere gidecek gençler için, coşkulu bir şekilde asker eğlence programı düzenlendi.

Susuz Belediye Başkanı Mehmet SELEK  “ Ben, belediye başkanı ağabeyleri olarak askere gidecek gençlerimize buradan dua ediyorum; ’Allah, yollarını, bahtlarını açık etsin’. En kısa zamanda yuvalarına dönsünler. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Askerlerimizin de alınlarından öpüyorum” diye konuştu. Konuşmasının ardından askere gidecek gençler için dua edildi ve asker adaylarının  ellerine kına yakılma merasiminden sonra askerler kendi aralarında gönüllerince eğlendiler.Belediye Başkanı Mehmet Selek Vatani görevini yerine getirecek ve Türk Milleti’ne hizmet edecek olan gençlere şimdiden hayırlı teskereler diledi.

07-07-2019