Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Cengiz Yıldız , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, kadının toplumun temel taşını oluşturan en değerli varlık olduğunu belirtti. "Toplumsal hayatımızın, ailemizin, millet ve devlet yapımızın merkezinde yer alan kadınlarımız, en kıymetli varlıklarımızdır" diyen Belediye Başkanı Cengiz Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajını şu şekilde sürdürdü:

Kadınlarımız toplumumuzun temelini oluşturur. Kadın annedir. Kadın eştir, can yoldaşıdır, kadın bacıdır, kadın gözümüzün nuru yavrumuzdur. Bizi dünyaya getiren yetiştiren, güç veren, eğiten,hayat yoldaşı olan varlıklardır. Kadınlarımıza sergilemiş olduğu mücadelede,toplumun tüm bireylerinin destek olması, çalışma azmi, iradesi ve öz güveni olan kadınlarımıza yardımcı olunması büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle çalışan, çalışmayan tüm kadınlarımızın, yürekleri sevgi dolu olduğuna inandığım şehit anneleri, şehit eşleri, şehit bacıları ve şehit yavrularının, Afyonkarahisar’lı Hanım kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum; dedi.

08-03-2018