Susuz Orta Okulu Osmanlı Türkçesi ve Resim Sergisi

Susuz Mesleki ve Anadolu Lisesi ve Susuz Ortaokulu, Hisar Derneği ile ortaklaşa düzenlenen Osmanlı Türkçesi, El Sanatları ve Resim Sergisi renkli görüntülere sahne oldu. Sergi açılışının ilki Mesleki Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilirken Osmanlı El Yazısı Tablolarını inceleyen protokol üyeleri yazıları okumak için adeta birbirleri ile yarıştı. Sergi sırasında Okul Müdürü ve Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız’dan bilgiler alan protokol üyeleri sergiyi düzenleyen ve emeği geçenleri tebrik ettiler. Daha sonra Susuz Ortaokuluna geçen protokol üyelerini halk oyunları ekibi karşıladı. İlgiyle izlenen halk oyunu gösterilerinin ardından resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Resim sergisinde el sanatları bölümünü de gezen protokol sergilenen resim ve el sanatlarını dikkatle inceleyerek öğrencileri tebrik ettiler. Sergi gezisinin ardından Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız protokol üyelerine Osmanlı Alfabesi ile yazılmış olan ‘İstiklal Marşı’ tablosu takdim etti. Sergi açılışna Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Kocakulak, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Ali Özkaya, Akif Özkaldı, Fatih Beder, AK Parti İl Yönetimi ve Susuz halkı katıldı.

15-05-2015