4 – 6 Yaş Merkez Kur’an Kursu Yıl Sonu Programı Düzenlendi

Kasabamız Merkez Kur’an Kursu 4-6 yaş sınıfı tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği Afyon İl Müftü Yardımcısı, Belediye Başkanımız Cengiz YILDIZ , Öğretmenlerimiz ve vatandaşların katılımıyla düğün salonunda gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Cengiz YILDIZ program konuşmasında, " Kuran Kurslarındaki 4-6 yaş arası çocukların gelişimi ve öğrenmesi açısından çok önemli bir yaş aralığıdır. İnsanlar ne alıyorsa bu yaşlarda alıyor. Ben başta müftülüğümüze daha sonra kuran kursu öğreticilerine ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gösterilerde  Kur’an Kursu öğreticilerinin çalıştırdığı öğrenciler hazırladıkları şiirler, gösteriler ve Kur’an-ı Kerim’den süreler ve ayetler okuyarak gösterdikleri performansları ile izleyenlere güzel anlar yaşattılar.

16-08-2018