BAŞKAN YILDIZ’DAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

Yemek programına  Belediye Başkanı Cengiz Yıldız’ın yanı sıra Susuz Ak Parti  Belediye Başkan Adayı Mehmet Selek,  teşkilat mensupları ve belediye personelleri katıldı. Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Yıldız; " Kıymetli yol arkadaşlarım, mesai arkadaşlarım, hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Acısıyla tatlıysa 5 yılda Susuz'a imza niteliğinde eserler bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum. İnsanlara hizmet etmeninin gururu başka bir şeyle tartışılacak bir şey değildir. Bizler ne koltuk sevdalısı geldik ne de öyle gittik. Siyasetim bitiyor ama daima kapımızda yüreğimizde sizlere açık.Ben inanıyorum ki; AK Parti Susuz Belediye Başkan Adayımız Mehmet Selek kardeşim de bizden devralacağı hizmet bayrağını en yukarılara taşıyacak.  31 Mart akşamı inşallah kazanan Susuz olacak. Sözlerime son verirken, ikinci dönem olan 5. yıl içerisinde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan, desteklerinizden, nezaketinizden ve teşriflerinizden dolayı  her birinize teşekkür ediyorum haklarınızı helal edin, benden yana bir hak var ise helal olsun. Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.

22-03-2019