SUSUZ BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kasabamızda belediye başkanı seçilen Mehmet SELEK görevi devraldı. Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanan Mehmet SELEK,  çok sayıda kasaba halkımızın da katıldığı törende mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geldi. Kesilen Kurban ve yapılan duaların ardından Ak Partili Susuz Belediye Başkanı Cengiz YILDIZ’ dan görevi devralan Mehmet SELEK, bir teşekkür konuşması yaptı.

SELEK; 'CENGİZ BAŞKANI BIRAKMAK YOK'

Mehmet SELEK  Susuz'un geleceği için çalışacağını belirterek, "Susuz, 31 Martta çok güzel bir seçim geçirdi. Seçimlerde bize oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Susuz' a hizmetleri olan herkesten Allah razı olsun. Cengiz Başkanı bırakmak yok, yine omuz omuza çalışacağız. İnşallah biz de Susuz'umuza hizmete devam edeceğiz. Kasabamız nüfusu, konumu ve yüzölçümü bakımından Afyon'un  en büyük kasabalarından birisi.  Susuz'u daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Cengiz YILDIZ Başkanıma  10 yılda verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Görev süresinde gerçekten güzel hizmetlere imza attı. Elbette ki bu bir bayrak yarışı bayrağı devraldık rabbimin bize güç verdiği sizlerin de bize güvendiğiniz sürece hizmetlere devam edeceğiz. Devraldığımız bayrağı daha ileriye hep birlikte el ele taşıyacağız” dedi.

YILDIZ; 'SEÇİMLER BAYRAK YARIŞIDIR'

Görevini devreden Cengiz YILDIZ’da Başkan Mehmet SELEK'e görevinde başarılar dileyerek "Seçimler bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta milletimizin takdiriyle sevdiğimiz bir arkadaşımız seçilmiştir. Mehmet başkanımızı öncelikle tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Cenabı Allah bu şekilde bir kardeşimize devretmeyi nasip eyledi. Allah'ıma bin şükür, ben de ona dua ediyorum. Bundan sonra bir görev düşerse yine Susuz'lu hemşerilerimizin hizmetinde olacağız" diyerek her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

01-04-2019