Ziyaretler Devam Ediyor

31 Mart Yerel Seçimlerini halkımızın teveccühü ile kazanan Belediye Başkanı Mehmet SELEK, tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Makamında misafirlerini ağırlayan ve yakından ilgilenenen Başkan Selek, bir taraftan dertleri dinliyor diğer taraftan da tebrikleri kabul ediyor. Başkan Selek'ten vatandaşlar,  kasabamızda bulunan sorunlara çözüm bulmasını talep ediyor. Ziyarette vatandaşların sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapacağını belirten Selek, tüm sorunları not aldırıp gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Başkan Selek “ Bizler Ekibimizle, belediye personelimizle gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Tebrik etmeye gelen değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum, bizleri şereflendiriyorlar. “ diye konuştu.

16-04-2019