Susuz'da Birçok Noktada Alt Yapı Çalışmalarına Başlandı

Belediye Başkanı Mehmet SELEK, hayırlı olsun ziyaretlerinden bulduğu her fırsatta soluğu sahada alıyor. Başkan Selek başlanan alt yapı çalışmalarını yerinde inceliyor.

Kasabamızda geçmişte yaşanan sel baskınları sonrasında Belediyemiz ve Gamaş inşaat firmasının su ve kanalizasyon ekipleri tarafından ortaklaşa alt yapı çalışmalarına başlanıldı. Belediye ekipleri tarafından yapılan ilk değerlendirme ve planlama ile ilk kazma vuruldu.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet SELEK, "Susuz'umuzda mevsim şartlarının üzerinde yağışlar sonrasında vatandaşlarımız zor durumda karşı karşıya kaldılar. Özellikle Osmanlı Mahallesinde yaşanan sel felaketi sonrasında belediye ekiplerimiz ve Gamaş inşaat ekipleri tarafından gereken çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaların sonucunda ilk kazma vuruldu. Bu yapılan çalışmalarla inşallah bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayacağız. Çalışmaların en kısa sürede bitmesini planlıyoruz" dedi.

24-04-2019