1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Susuz Belediye Başkanı Mehmet SELEK, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı SELEK; ” Emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin’ diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak işçilerimizin hakkının, hukukunun korunması doğrultusunda yapılacak her türlü samimi çalışmayı destekleyecek; işçi ve emekçi kardeşlerimizle sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz.

Tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün anlamına uygun şekilde bayram havasında kutlanmasını; çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm işçi kardeşlerimizi ve vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

01-05-2019